Zegg01 – Tweelaagse uitbouw

Wonen
verbouwing uitbouw 2 lagen

Tweelaagse uitbouw.

De bestaande uitbouw vervangen we door een tweelaagse uitbouw. De gemeente eist dat de uitbouw ondergeschikt blijft aan de bestaande woning. Dat betekent onder andere dat de uitbouw iets lager blijft en minimaal 3 meter achter de voorgevel begint. Dat laatste komt in dit geval precies uit met de bestaande trap waardoor we de nieuwe uitbouw direct kunnen ontsluiten.

Het donkere houten opdekwerk op de gevel refereert aan schuren in de omgeving. De donkere kleur en de eenvoudige vorm helpt mee in het ondergeschikte karakter van de tweelaagse uitbouw.

Ook geïnteresseerd in een tweelaagse uitbouw? Neem contact met ons op!

Net als bij dit project beginnen we elke opgave met met een Schetsontwerp. Daarin vragen we naar alle wensen, eisen en ideeën die er waarschijnlijk al leven. Vervolgens schetsen we in 2D en 3D tekeningen verschillende opties. Het doel van deze opties is niet altijd om direct tot een eind conclusie te komen. Soms worden onderdelen van verschillende varianten samengevoegd tot een nieuwe optie. Pas als er een schets ligt waar iedereen tevreden mee is gaan we verder met het nauwkeuriger uitwerken van de tekeningen en details.

Andere projecten

KDW 342 – Jaren 30 woning verbouwen en verduurzamen
Atelier kazernestraat

Meer informatie? Neem contact met ons op!