Zegg

Wonen
verbouwing uitbouw 2 lagen

Tweelaagse uitbouw.

Op een bestaande uitbouw plaatsen we een extra laag die we verbinden met de eerste verdieping van de woning. De gemeente eist dat de uitbouw ondergeschikt blijft aan de bestaande woning. Dat betekent onder andere dat de uitbouw iets lager blijft en minimaal 3 meter achter de voorgevel begint. Dat laatste komt in dit geval precies uit met de bestaande trap waardoor we de nieuwe uitbouw direct kunnen ontsluiten.

Het donkere houten opdekwerk op de gevel refereert aan schuren in de omgeving. De donkere kleur en de eenvoudige vorm helpt mee in het ondergeschikte karakter van de tweelaagse uitbouw.

Ook geïnteresseerd in een uitbouw? Neem contact met ons op!

Net als bij dit project beginnen we elke opgave met met een Schetsontwerp. Daarin vragen we naar alle wensen, eisen en ideeën die er waarschijnlijk al leven. Vervolgens schetsen we in 2D en 3D tekeningen verschillende opties. Het doel van deze opties is niet altijd om direct tot een eind conclusie te komen. Soms worden onderdelen van verschillende varianten samengevoegd tot een nieuwe optie. Pas als er een schets ligt waar iedereen tevreden mee is gaan we verder met het nauwkeuriger uitwerken van de tekeningen en details.

verbouwing uitbouw 2 lagen
verbouwing uitbouw 2 lagen
bestaande uitbouw
Tweelaagse uitbouw
two story extension

Andere projecten

KDW199

Meer informatie? Neem contact met ons op!