Kantoor gemeente Amsterdam

HerontwikkelingInterieurKantoor

Gemeente Amsterdam heeft zijn huisvestingsstrategie voor de verschillende diensten veranderen. Geen afgesloten kantoorruimtes, met kleine pantry’s en vergaderruimtes op eigen kantoorverdiepingen, maar open werkruimtes, met verschillende soorten werk, overleg- en stilteplekken gecombineerd met ruime vergaderruimtes en een gemeenschappelijk cafe-ruimte op de begane grond.

Cube heeft hiervoor 3 gedateerde verdiepingen van het kantoorgebouw aan de Weesperstraat in Amsterdam opnieuw ingericht en hier functionele en inspirerende werkplekken gemaakt. Bij de herinrichting is deels gebruik gemaakt van bestaande materialen om daar in combinatie met nieuwe materialen zoals bijvoorbeeld akoestische plafonds en hout een geheel nieuwe identiteit te geven aan de ruimtes. Op de vergaderverdieping koppelt een lichte gang de verschillende vergaderruimtes, maar wordt de inkijk beperkt door een print op het glas.

Andere projecten

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Menu