Uitbouw woning PHO

Wonen

Een kleiner project met een uitbouw ontwerp voor een woning in Overveen. Voor het ontwerp van de uitbouw hebben we 3 materialen gebruikt. Een grijze metselsteen, glaspuien met houten kozijnen en houten latten. Het hout zal uiteindelijk ook gaan vergrijzen waardoor de kleuren dichter bij elkaar komen.

Voor de vorm van de uitbouw hebben we gekozen voor een geknikte gevel met een klein overstek. De overgang naar het terras en de tuin wordt daardoor minder hard. Het daglicht dat via grote dakraam binnen valt helpt daar ook bij.

Ook een woning verbouwen en uitbouwen in Amsterdam of ergens anders? Neem contact met ons op!

In dit geval betrof het een uitbouw ontwerp voor een woning. Maar ook voor andere opgaven beginnen we altijd met met een Schetsontwerp. Daarin vragen we eerst om alle wensen, eisen en ideeën die er waarschijnlijk al leven. Vervolgens schetsen we in 2D en 3D tekeningen verschillende opties. Het doel van deze opties is niet altijd om direct tot een eind conclusie te komen. Soms worden onderdelen van verschillende varianten samengevoegd tot een nieuwe optie. Pas als er een schets ligt waar iedereen tevreden mee is gaan we verder met het nauwkeuriger uitwerken van de tekeningen en details.

uitbouw ontwerp door een architect
Uitbouw ontwerp interieur
aanbouw tekening architect
Uitbouw verbouwing interieur
Uitbouw verbouwing

Andere projecten

26M
KD27 pakhuis

Meer informatie? Neem contact met ons op!