Hoofdkantoor Vandebron

DuurzaamheidHerontwikkelingInterieurKantoor

Vandebron is een snelgroeiende speler in de duurzame energiemarkt. In de opstartfase heeft CUBE al eerder een zolderverdieping van het bedrijfspand aan de Herengracht verbouwd, nu was er de mogelijkheid om de vierde verdieping erbij te huren.

CUBE zorgde dat de open ruimte zo is ingedeeld en ingericht dat de verschillende onderdelen binnen het bedrijf ongestoord hun werk kunnen doen, maar dat verbondenheid en identiteit een belangrijke rol spelen. Zo worden de werkplekken gescheiden van een functionele verkeerszone door multifunctionele elementen, waarin veel bergruimte, een garderobe, printhoek en receptie is opgenomen. Door het plaatsen van een strakke glazen wand is in de lengte as vrij doorzicht gehouden. Ook de vergaderruimte is afgesloten met eenzelfde wand. Om de uitstraling van de ruimte en de akoestiek te verbeteren hebben we een moswand gerealiseerd in combinatie met gekleurde vloertegels en akoestische panelen en veel planten. Voor de verlichting hebben we onder andere gekozen voor een ontwerp uit verpakkingsmateriaal van led en een ontwerp van lasergesneden mdf.

Andere projecten

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Menu