Herengracht

DuurzaamheidHerontwikkelingInterieurKantoor

Vandebron is een snel groeiende startup die een verschil wil maken in de energiemarkt, door groene energie van de boer direct aan de klant te koppelen. CUBE werd gevraagd om de verbouwing van hun nieuwe kantoor aan de Herengracht in Amsterdam te realiseren.

Uitganspunten waren een no-nonsens inrichting met eenvoudige en robuuste materialen. Naast de werkplekken is ook voldoende plek voor de jonge medewerkers gecreëerd om te ontspannen. In de centrale zone nemen de keuken met bar een belangrijke plek in. Bij binnenkomst wordt het hoogte verschil overbrugd door een brede trap die tevens veel bergruimte een leuke zithoek oplevert. Daarnaast zijn er enkele lage kasten meegenomen in het ontwerp omdat door de kapconstructies weinig plek voor hoge kasten is. De ruimtes zijn verder strak en functioneel afgewerkt, met hier een daar een verwijzing naar de oude uitstraling.

Andere projecten

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Menu