CPO Zelfbouw: modeschool

HerontwikkelingOntwerpWonen

Een oude modeschool met hoge ruimtes, vrij om zelf in te vullen. Er zijn woningen mogelijk van 80 m2 tot eventueel 300 m2 met mooie hoge ramen en zelfs met de mogelijkheid om een tussenverdieping te plaatsen. Je kunt kiezen voor een verticaal geschakelde woning (dus met een onder en een boven verdieping) of een horizontaal geschakelde woning waarbij 1 of meer ruimtes naast elkaar betrokken worden. Daarbinnen staan vrijheid en flexibiliteit voor aanpassingen voorop. De binnentuin is het groene hart van het pand, hier is het heerlijk thuiskomen, ontmoet je mensen, maar vind je ook rust. Het groen komt aan deze zijde bijna de woning in, terwijl het bruisende stedelijke leven van de Indische buurt zich aan de andere kant afspeelt. Dat is PAND LOFT.

De oude modeschool ligt aan de Zeeburgerdijk 112 op de grens van het Oostelijk Havengebied en de Indische buurt met culturele initiatieven zoals Roest en Studio K om de hoek. Op loopafstand ligt het stadsnatuurgebied Flevopark (met daarin vele voorzieningen zoals sportvelden, een ijsbaan en zwembad). In de Indische Buurt bevinden zich steeds meer hippe eettentjes en de levendige Dappermarkt.

Inschrijven voor onze bouwgroep PAND LOFT is mogelijk tot 20 januari 2015. Op 8 januari houden wij een informatie-avond voor geïnteresseerden en bouwgroepleden.

Voor meer informatie of inschrijven: info@cube-architecten.nl en www.facebook.com/pandloft

Of kijk voor algemene informatie op de site van Gemeente Amsterdam.

Andere projecten

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Menu